Share

Amenzi usturătoare date de polițiști zilele acestea

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani au acţionat pe raza de competenţă pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Au fost vizate 2 zone de acţiune şi verificate 3 unităţi economice

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Au fostlegitimate 44 de persoane şi controlate 21 de autovehicule

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 32.290 lei

Au fost constatate 2 infracţiuni şi aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform O.U.G. 195/2002, 1 conform O.G. 34/2008, iar 4 conform O.G. 29/1999. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 32.290 lei.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Mai mult decît atât, a fost depistat un bărbat, de 46 ani în timp ce consuma băuturi alcoolice, respectiv bere, pe DC 36 din localitatea Păuşeşti, comuna Dumeşti. La solicitarea organelor de poliţie acesta a refuzat iniţial să se legitimeze, apoi a oferit date false de identificare organelor de poliţie. Acesta a fost condus la sediul secţiei de poliţie în vederea stabilirii identităţii unde a fost sancţionat conform Legii 61/1991 cu amendă de 2.000 lei.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ