Share

Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, nu a reuşit să întrunească pragul minim de voturi pentru a obţine un nou mandat de deputat, aceasta precizând că cel mai probabil Liviu Dragnea va fi premier al României.

“Probabil că domnul Dragnea. Ce poţi să-i mai spui când ai luat 50% aproape cu partidul tau, cine mai poate să-i reproşeze ce, domnului Dragnea? Probabil că domnul Dragnea va fi noul premier”, a declarat Elena Udrea, la instanţa supremă unde participă la o nouă şedinţă de judecată în dosarul Gala Bute.

Întrebată de jurnalişti dacă este frustrant să vadă un premier condamnat în condiţiile în care ea nu a obţinut un mandat de parlamentar din cauza problemelor cu legea, Elena Udrea a răspuns: “Dacă a fost votat, asta este. Electoratul a votat. Nu poţi să-i reproşezi electoratului nimic. Şi nu doar că a votat. Cred că s-a votat cum nu s-a mai votat, cred, din 2000. Aşa un vot masiv pentru PSD, pentru un partid şi s-au bătut în toată ţara aproape. Şi scorul mic al PNL-ului…Deci, dacă aşa a votat electoratul eu nu cred că noi avem ce să spunem. Evident (electoratul n.r.) n-a fost interesat de mesajul acesta cu justiţia care s-a tot dat şi cu penalii. Au votat PSD fără să-i intereseze lucrul acesta. Probabil că şi societatea trebuie să înceapă să priveasca altfel clasa politica”.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, în condiţiile în care nu a intrat în Parlament, Udrea a precizat că probabil se va ocupa de “avocatură sau chiar în mediul de afaceri sau nu stiu…vin în televiziune la dumneavoastră”, le-a spus jurnaliştilor.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cristian Băcanu cere renumărarea voturilor în Sectorul 5

Fostul ministru susţine că se bucură pentru rezultatul întrunit de PMP şi pentru Traian Băsescu.

“Am înţeles mesajul electoratului. Mă bucur că a intrat PMP, mă bucur pentru Traian Băsescu. Personal, o vreme o să mă retrag din atenţia dumneavoastră. Îmi găsesc alte proiecte, nu că în ultimii 2 ani aş fi făcut cine ştie ce politică, dar o să îmi găsesc proiect privat în care să fac cu totul altceva. Mai bine să intre în Parlament PMP decât un candidat independent, Elena Udrea. (…) Probabil că problemele pe care le am avut şi le am i-a determinat pe mulţi dintre susţinătorii mei de la alegerile trecute ca de data aceasta să nu îmi dea votul”, a precizat Udrea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ