Share

“Cred că domnul Ciolacu a vrut doar să răspundă acelei întrebări care, într-adevăr, putea reprezenta şi o provocare, mai ales în această perioadă în care vorbim despre alianţe politice, în vederea prezentării în formă maximă în faţa cetăţenilor la alegerile locale. Şi celelalte partide îşi selectează candidaţii pe care îi consideră cei mai potriviţi, îşi încheie alianţele pe care le consideră câştigătoare şi este normal ca şi noi să facem acelaşi lucru în zona noastră de eşichier politic”, a arătat Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, “a fost o şarjă amicală între doi foşti colegi, poate amici” – Marcel Ciolacu şi Victor Ponta – şi a reafirmat că nu şi-a dorit niciodată funcţii politice.

“Practic, domnul Ciolacu nu a vrut să rămână dator cu declaraţia faţă de afirmaţia domnului Ponta şi înscrierea deja cu patru ani şi jumătate înainte în cursa pentru prezidenţiale. Am văzut că nici domnul Ponta n-a rămas dator astăzi şi a dat o replică. Fără să pozez în persoana care împarte dreptatea şi adevărul, din punctul meu de vedere cred că trebuie să facem acum ceea ce românii aşteaptă – şi anume să dovedim foarte multă seriozitate, să dovedim că vorbele noastre se transformă în fapte. (…) Eu pot considera că am trecut bine peste această criză sanitară. (…) Acestea sunt activităţile pe care le aşteaptă românii de la noi., nu doar cei din Bucureşti, şi cred că a cam trecut timpul duelului politic, care este savuros, spumos, dar totul trebuie să aibă o limită. Gluma este glumă, dar romanii vor să vadă oameni serioşi la treabă. Se poate întâmpla orice şi gluma este glumă, dar românii vor să vadă oameni serioşi la treabă şi când spun ceva, acel ceva se şi înfăptuieşte. Pe această linie aş merge eu în perioada următoare”, a adăugat edilul Capitalei.

Citeste si   VIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 3 | Cum s-au derulat NEGOCIERILE pe amnistie cu Dăncilă și Toader: ”Grațierea o cer oamenii vinovați!”

Vicepreşedintele PSD a remarcat că, de ani de zile, un candidat de centru-stânga n-a mai fost printre preferinţele electoratului.

“Pe de alta parte, domnul Ponta a încercat această şansă, a fost la un pas de câştig, Pentru formaţiunea noastră a fost atunci într-adevăr un eşec neaşteptat pentru că, din poziţia de prim-ministru, şi un prim ministru-bun, cu rezultate, era oarecum normal să acceadă la cea mai înaltă funcţie în stat. N-a fost să fie. (…) E până la urmă o evaluare pe care românii o fac din considerente personale. (…) Se pare că la acel moment românii considerau că domnul Ponta era potrivit pentru funcţia de prim-ministru, dar au avut o altă susţinere pentru poziţia de preşedinte al României. Românii sunt oameni bine informaţi, cred că fac evaluări foarte corecte în legătură cu oamenii politici, de aceea nu trebuie să-i subestimăm”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Citeste si   Premierul Orban a inaugurat programul RECLĂDIM ROMÂNIA

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că în acest moment Gabriela Firea este “cel mai bun” candidat din partea social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

“În acest moment, cred că cel mai bun candidat, din punctul de vedere al PSD, la această atât de înaltă funcţie, de departe este doamna Gabriela Firea”, a afirmat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în cazul în care PSD va face o alianţă cu Pro România îl va susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale, potrivit AGERPRES.

Citeste si   Primarul Gabriel Mutu anunță construirea unui complex cu locuințe sociale în Crângași

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ