Share

“Bat câmpii. Habar nu aveau. Nici măcar nu le-au trecut prin cap măsuri economice. IMM Invest. De ce nu au aplicat în trei ani de guvernare IMM Invest, schema de garantare de imprumuturi pentru IMM? Deja sunt peste 10.000 de IMM-uri care au beneficiat si plafonul depaseste 10 miliarde.

Citeste si   Surse: Un summit extraordinar al UE ar putea avea loc pe 24-25 septembrie. Relațiile cu China, Turcia și Brexitul, pe agenda discuțiilor

Vom creste plafonul probabil la 20 de miliarde si probabil si mai mult. Am regandit schema de ajutor de stat pentru investitiile green field, care nici nu le-a trecut prin cap sau schema de garantare a ajutorului comercial”, a afirmat Ludovic Orban.

Social-democrații susțin că 60% dintre măsurile propuse de PNL sunt copiate din programul de guvernare al PSD din 2016. Pesediștii menționează programe de investiții în autostrăzi, construcția de spitale regionale, ajutoare pentru IMM-uri, printre altele, care însă nu s-au materializat până în octombrie 2019 când au pierdut guvernarea.

Citeste si   Violeta Alexandru, către bucureșteni: În FIREA PSD-ului stă furtul și populismul. Ne asteaptă vremuri grele dacă nu ne mobilizăm

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ