Reactia lui TRUMP după ce FBI a redeschis ancheta în cazul lui Hillary Clinton

0
Share

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, nu şi-a ascuns satisfacţia după ce Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a anunţat redeschiderea dosarului e-mailurilor lui Hillary Clinton, relatează AFP.”Corupţia lui Hillary Clinton atinge o amploare fără precedent”, a declarat Trump vineri despre adversara sa în cursa pentru Casa Albă.
Suporterii săi la un miting din statul New Hampshire au reacţionat scandând “Închideţi-o!”. “Am un mare respect pentru faptul că FBI şi Departamentul Justiţiei sunt acum dispuse să aibă curajul să corecteze greşeala groaznică pe care au comis-o” închizând ancheta asupra candidatei democrate.
Citeste si   #alegeriSUA Trump promite ''cel mai bun plan de relansare'' posibil ... după alegeri

FBI a anunţat vineri că anchetează noi e-mailuri trimise de Hillary Clinton de pe un computer personal, în perioada când era secretar de stat.

Potrivit unor surse judiciare citate de New York Times, aceste noi mesaje au fost descoperite pe mijloace de comunicare ale unei asistente a lui Clinton, Huma Abedin, şi ale soţului acesteia, Anthony Weiner, anunță Agerpres.

Citeste si   Trump susţine că violenţa din regiunea Nagorno-Karabah este ''dezamăgitoare''

Casa Albă a reacţionat la noua anchetă afirmând că a aflat despre ea din presă, că întrebările legate de e-mailuri trebuie adresate FBI şi că preşedintele Barack Obama nu are motive să îşi schimbe părerea despre candidata democrată.

Sursa: agerpres


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ