Share

„De ce a fost necesar tot spectacolul prezidențial din ultimele zile? Simplu! Pentru a anunța astăzi – deocamdată voalat – MĂSURILE DE AUSTERITATE!

Economia este la pământ, dar președintele Iohannis spune că are nevoie doar de REVIGORARE! Nu de soluții! Nu de măsuri! Nu de un plan concret. Acela e departe de a fi pus la punct de Iohannis și Guvernul său de incompetenți. REVIGORARE!

Citeste si   Manevre politice în Parlament, deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD

Să vii după două luni de zile și să le spui românilor și mediului de afaceri că au nevoie de revigorare este insultător!

1 milion de oameni nu mai au locuri de muncă, turismul, HORECA, industria și agricultura sunt pe butuci.

Sute de mii de români și antreprenori așteaptă un semn clar că președintele și guvernul au soluții pentru ei. Președintele PNL Iohannis le spune să stea calmi.

Citeste si   Marcel Ciolacu a anunţat CANDIDATUL social-democraţilor la cursa pentru Palatul Cotroceni. Cine este prezidențiabilul PSD

Guvernul Orban, după 6 luni de guvernare încă analizează, reflectează, se gândește. Soluțiile pentru români și firme există, dar… lipsesc din planurile PNL! Până vor fi anunțate… încălzire ușoară și revigorare… Dacă nu, vor urma ”măsuri suplimentare de austeritate”!

Aceasta este ’’România normală’’ a unui președinte preocupat toată ziua de atacurile la adresa PSD și nu de buna guvernare a țării”, se arată în comunicatul postat pe pagina PSD.

Citeste si   REACȚIA Gabrielei Firea după ce a fost numită cel mai potrivit candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ