Share

Cati ani are cea mai in varsta persoana de pe planeta in acest moment?

Are deja stra-stra-stra-stranepoti

Trei femei se bat la titlul de cea mai batrana persoana din lume. O japoneza se afla pe primul loc, fiind singura si ultima persoana nascuta in secolul 19 care inca mai e in viata.

Nabi Tajima are 117 ani si e nascuta in iulie 1900, fiind cea mai in varsta persoana “inregistrata” vreodata. Aceasta are 9 copii, 28 de nepoti, 56 de stranepoti, 35 de stra-stra-stranepoti si deja a inceput sa aiba stra-stra-stra-stranepoti.

Pe locul 2 se afla tot o femeie din Japonia, Chiyo Miyako, care are 116 ani si 211 zile. Aceasta o precede in clasament cu doar “cateva” zile pe prima europeanca din clasament, Ana Vela Rubio, din Spania, care e cu 180 de zile mai tanara.

Culmea, doamna Rubio locuieste acum impreuna cu fiica sa, care are … 90 de ani! Aceasta este cel mai in varsta om din Europa, fiind nascuta in 1901, in Cordoba.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ