Iubitorii de artă sunt invitați la o expoziție de pictură la Palatul Culturii din Iași 

Artistul Fotograf , Paul Adrian Chis propune un REGAL de fotografie la Palatul Culturii Iasi .
Aici se vor reuni 100 de vieți , 100 de figuri care marchează istoria momentului în Iași.
100 de Femei / femei puternice vor face parte din acest proiect .
Maniera barocă în care vor fi realizate fotografiile va face ca aceste doamne să devină personaje parcă desprinse din picturi , aducând aminte de Școala Flamandă și, mai bine spus, de REMBRANDT .

Expoziția va fi un eveniment cu scop caritabil , banii obținuți din vânzarea lucrărilor mergând spre copiii abandonați sau cu risc social crescut .
La acest eveniment se va lansa, de asemenea, un album de colecție cu toate fotografiile și povestea din spatele fotografiei fiecărei doamne .

Fiecare doamnă va avea parte de o ședință foto de o oră și va primi 5 fotografii în format digital editate și o fotografie înrămată ( 50×40 cm ), costul fiind de 500 Ron.
Membrii Blessing Hearts by Ana Crudu vor avea o reducere de 100 Ron .

Fotografiile artistului timișorean Paul Adrian Chiș surprind în mod plăcut. Obiectele sunt altceva decât ceea ce par a fi, modelele devin personaje, imaginile (de artă sau publicitare) spun povești. În general, lumea lui Paul Adrian Chiș este frumoasă, lumina este bândă. Arta vizuală oferă o altă perspectivă și asupra Iașului, pentru artistul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ