Share

Parintii ieseni refuza uniformele scolare?!

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publică  dorește atenuarea conflictelor școlare iar un prim pas în acest sens suțin reprezentanții acestei instituții este introducerea uniformelor școlare.

Desi președintele ATOP, Mircea Manolache are un proiect bine stabilit în acest sens, consilierul Vasile Șalaru declară ca dacă masura menționată ar fi impusă, ATOP ar risca să intre în conflict cu societatea civilă.

Citeste si   Rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, reales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor

În cel mai fericit caz parintii ar putea accepta ca odraslele lor să poarte un semn distinctiv al instituției pe haine.

Salaru lasă de înțele că impunerea acestei masuri ar duce la un nou scandal național. Reamintim faptul că Salaru, este personajul care și-a dat demisia din poziția de secretar de stat la educație în urma cu doi ani. A devenit celebru cu sfatul “Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii” adresat unei eleve.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

După ce a plecat cu coada între picioare de la Minister, a ajuns să dea sfaturi în comisiile de specialitate locale.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ