O profesoară a întreținut relații intime cu un elev

O profesoară de limba engleză din Săliștea, județul Alba, a fost demascată la începutul anului că a avut relații intime cu un elev de 14 ani.

În primă fază, cadrul didactic a negat totul, însă, până la urmă, a decis să admită greșeala și să pledeze vinovat, sperând că astfel va primi o reducere la pedeapsa pe care urmează să o primească, a notat a1.ro. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia şi are ca obiect „actul sexual cu un minor (art.220 NCP) acord de recunoaştere a vinovăţiei”.

Ea a ales să-şi recunoască faptele şi să colaboreze cu procurorii, astfel va beneficia de o reducere a pedepsei şi de o judecată rapidă. Profesoara în vârstă de 35 de ani, D. A. E,. care a predat limba engleză la Şcoala Gimnazială din comuna Săliştea, a fost implicată într-un scandal sexual, fiind acuzată că a întreţinut relaţii cu un elev de clasa a VIII-a. După izbucnirea scandalului, în luna februarie 2019, femeia a fost reţinută şi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă instanţa a dispus cercetarea ei în stare de libertate, sub control judiciar, dar cu interdicţia de a mai merge la şcoală. Ea şi-a dat demisia din învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ