Share

Totul s-a intamplat la Manastirea Rasca Transilvana. O femeie de aproximativ 30 de ani a ramas gravida cu un calugar. 

Dupa ce s-a aflat ca tanara este gravida cu el, calugarul si-a luat “concediu”. Staretul manastririi sustine ca respectivul nu mai e in manastire si nici nu a vrut sa comenteze incidentul.

 

Tanara ramasa gravida se numeste Mihaela si venea foarte des la Manastirea Rasca Transilvana, unde era duhovnicul ei. Problema e ca cei doi au ajuns sa intretina relatii intime, iar acum tanara asteapta un copil.

Luat la intrebari, parintele Teofan a recunoscut ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Mihaela si ca ar fi lasat-o insarcinata pe aceasta.

Imediat, calugarul Teofan a fost chemat la Arhiepiscopia Clujului si a dat explicatii. Dupa acest episod, parintele a fost retras din altar si pus in strana, langa diaconi.

La ceva timp dupa asta, spun oamenii din Calata, calugarul s-ar fi mutat de la manastire acasa la iubita care ii va darui un copil. Potrivit celor care l-au vazut in ultimele zile, Teofan si-ar fi dat barba jos si s-a facut “barbat de casa”, scrie actualmm.ro.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ