Share

Vladimir Putin, a formulat acuzații dure la adresa SUA: „Se vor înscena atacuri chimice, pentru a bombarda Siria”

Totuși, în spatele acestor declarații se pot ascunde multe pericole.

Vladimir Putin a lansat o serie de acuzații extrem de dure la adresa Statelor Unite. Președintele rus afirmă că Washingtonul va înscena atacuri chimice pentru a-l învinui pe președintele Bashar al-Assad și pentru ca, ulterior, să bombardeze Siria.

Vladimir Putin susține că are informații despre pregătirea unor atacuri chimice similare cu cel din provincia Idbli, în urma căruia peste 80 de oameni, dintre care zeci de copii, au murit. Liderul de la Kremlin susține că vor fi înscenate atacuri similare, însă în apropiere de Damasc, libertatea.ro.

Citeste si   SUA: Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate cu COVID-19 după o nuntă în statul Maine

CITEȘTE ȘI …

România câtigă prestigiu și încredere în plan internațional. NATO înființează o unitate proprie de constraspionaj la București


“Avem informații din mai multe surse că vor fi înscenate alte atacuri în alte zone ale Siriei, inclusiv în sudul suburbiilor din Damasc. Plănuiesc să ascundă substanțe chimice și să acuze guvernul sirian pentru atac”, a afirmat Vladimir Putin, în timpul unei conferințe de presă cu omologul italian Sergio Mattarella, potrivit Russia Today.

În paralel, Rusia, care traversează în relaţiile sale cu Statele Unite ”perioada cea mai dificilă de la sfârşitul Războiului Rece”, spune că este ”deschisă dialogului”, potrivit unui comunicat al MAE rus.

Citeste si   Belarus: Toate frontierele deschise, în pofida retoricii belicoase a lui Aleksandr Lukaşenko

Acuzațiile dure făcute de Vladimir Putin vin în timp ce șeful diplomației american, Rex Tillerson, urmează să ajungă la Moscova, pentru a se întâlni cuomogul său rus, Serghei Lavrov.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ