Share

Pandemia a deteterminat mulți oameni să își propună să îți renoveze casa. Obligați să petrecem mult mai mult timp în casă, regândirea spațiului în care trăim a fost cumva necesară. Acasă a devenit pentru mulți dintre noi și loc de muncă, sală de fitness, restaurant, loc de relaxare, cinematograf sau spațiu de joacă. Astfel că, mulți dintre noi am simțit nevoia unei schimbări.

Fără a știi când se va încheia cu exactitate pandemia, rearanjarea living-ului în așa fel încât să se preteze noilor noastre nevoi poate fi o alegere excelentă. Cu siguranță stilul nostru de viață post-pandemie se va schimba, astfel că putem găsi noi moduri de a mobila living-ul. Și de asemenea, poate fi o modalitate foarte bună de a ne ocupa timpul cât și de a aduce un pic de nou în viețile noastre în această perioadă în care mai toate zilele arată la fel. Deci, dacă dorești să renovezi și vrei o altă mobilă living, iată câteva aspecte pe care le poți lua în considerare:

  1. Spațiul

Este foarte important să știi cât spațiu ai la dispoziție, dar și ce mobilier vrei să incluzi în living-ul tău. Pentru a mobila living-ul minimalist ai putea avea nevoie doar de o canapea confortabilă, o măsuță și niște corpuri de mobilă pentru a depozita diverse. Poți opta și pentru o măsuță de televizor sau, pentru a salva spațiul, îl poți monta pe perete. Vei salva astfel spațiu pe care îl vei putea folosi în alte scopuri.

Citeste si   Ce se întâmplă cu PACIENȚII non-COVID în vremea PANDEMIEI: ”Și noi avem NEVOIE de AJUTOR din parte MEDICILOR”

În cazul în care ai o cameră de zi generoasă, poți lua în considerare o masă cu scaune pe care o poți poziționa în una din lateralele camerei și la care vei putea lua cina cu familia sau prietenii, la care vei putea muncii sau vei putea face diverse activități împreună cu copilul tău. Dacă ideea cu masa în living nu îți surâde, poate poți integra un mic spațiu de antrenament cu un soldat pentru depozitarea accesoriilor și o eventuală bicicletă de interior.

  1. Mobila living modulară

Un alt aspect pe care îl poți lua în considerare este mobila living modulară. Mobilierul modular presupune design-uri invovatoare și interesante ce îți permit să schimbi simplu și ușor modul în care e dispus mobilierul. Acest tip de mobilier se adaptează ușor oricărei camere și salvează foarte mult spațiu.

Ideea în sine e de a putea folosi mobilierul pe bucăți, dar și ca un întreg. Poți opta pentru o canapea modulară care se transformă într-un pat matrimonial, un raft ce se poate transforma ușor în măsuță, scaune ce pot fi transformate în măsuță de cafea sau rafturi, și multe alte opțiuni ce pot face ca mobila living să fie absolut surprinzătoare. Este foarte practică pentru spațiile mici, dar arată foarte bine și în camere de zi mari, fiind la mare căutare în reamenajarea camerelor.

  1. Calitatea materialelor
Citeste si   TONOMATELE de cafea - risc de INFECATRE cu SARS-COV-2? Mihaela: ”Nu avem de unde ȘTI cine a pus MÂNA pe acel APARAT înaintea NOASTRĂ”

În absolut orice situație, calitatea materialului din care este fabricat un obiect este foarte importantă. Într-adevăr, un material mai bun presupune un cost mai mare, dar mobila living nu se schimbă atât de des.

Una din opțiuni ar putea fi să optați pentru mobilă realizată din lemn masiv pe care, după un timp, să o puteți revopsi și reașeza. Cu siguranță va rezista mulți ani și poate fi realizată pe gustul și stilul fiecăruia. Dacă bugetul nu vă permite, si mobila din PAL sau MDF poate fi la fel de bună.

  1. Transportul

Din cauza pandemiei trebuie să fim foarte atenți în ceea ce privește contactul cu alți oameni. De aceea, este foarte posibil să fiți nevoiți să comandați mobilierul online. Acordați o atenție sporită procesului de măsurare al dimensiunilor și planificării modului în care va fi așezată mobila living.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

Siguranța este foarte importantă și este mult mai bine dacă luați măsurătorile singuri, decât dacă vine un specialist. Gândiți foarte bine cum doriți să arate camera și verificați măsurătorile și de 2-3 ori. Dacă plasați comanda online, asigurați-vă că firma a înțeles cerințele dumneavoastră și stabiliți ziua de livrare.

Anul 2020 a reprezentat o creștere foarte mare a comerțului online, mulți dintre consumatori apelând la acest tip de servicii. Se estimează un avans al vânzărilor cu 30% mai mare în acest an față de 2019, iar una din industriile ce au avut de beneficiat a fost chiar industria mobilei. Multe persoane au căutat scaune mai confortabile, birouri sau diverse piese de mobilă living.

Obiectele de mobilier au fost printre cele mai căutate în prima parte a anului, iar comenzile au fost vara aceasta mult mai mari față de verile trecute. Multe persoane au preferat să cheltuie banii de concediu pentru a își renova locuința, pentru a cumpăra mobilier nou sau pentru a cumpăra decorațiunii care să facă petrecerea timpului în case mai suportabilă. În această perioadă chiar puteți profita de diverse reduceri, inclusiv cele de Black Friday.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ