Share

Proiectele Erasmus+ o șansă foarte bună de afirmare pentru liceenii ieșeni

Proiectele Erasmus+ oferă o generoasă posibilitate de cunoașterea a culturii și tradițiilor din diverse țări europene, prin intermediul profesorilor și elevilor participanți, care transmit mai apoi fluxul informație comunității locale din care fac parte.

În acest context, reprezentanții Colegiului Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași au participat la prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului My City, My Home, My Responsibility, între 16 -20 octombrie 2017 la IIS Merendino, în Capo D’Orlando, Italia. În acest proiect România este țară coordonatoare, iar parteneriatul include instituții din Grecia, Spania, Italia, Portugalia și Turcia.

Citeste si   Costel ALEXE continuă numirile POLITICE! Și-a angajat FINA fără concurs la Palatul CULTURII

Astfel, prima activitate transnațională de formare pe termen scurt în cadrul unui parteneriat strategic, care vizează susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, s-a desfășurat într-o atmosferă caldă, relaxantă și în același timp profesională.
Următoarea activitate va avea loc în Portugalia, în luna februarie 2018. La această activitate vor participa patru profesori din fiecare școală parteneră.

Citeste si   Utilaje DONATE în scop didactic STUDENȚILOR de la USAMV IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ