Share

Avertizarea vine din partea președintelui țării, Igor Dodon

Republica Moldova se află în pragul unei destabilizări masive, din cauza protestelor inițiate de Partidul Democrat. Avertizarea vine din partea președintelui țării, Igor Dodon. El a menționat astăzi că nu va dizolva Parlamentul, așa cum a stabilit Curtea Constituțională. Șeful statului îi îndeamnă pe oameni să nu se lase provocați de reprezentanții actualei guvernări și să rămână acasă.

Citeste si   Școala WANTSOME pregătește în IT absolvenți din toate domeniile. Iuliana ANTON: ”Sunt persoane foarte CURIOASE care vor să învețe IT"

Dodon: Am salutat decizia de astăzi a Parlamentului prin care a fost acordat vot de încredere noului Guvern

Am remarcat cu mîndrie că în pofida viziunilor diferite, astăzi parlamentarii au dat dovadă de curaj și au demonstrat că se poate găsi limbaj comun pe probleme de importanță majoră pentru societatea noastră.

Am urat succes fiecărui ministru în noua sa funcție de mare responsabilitate, îndemnîndu-i să depună eforturi maxime astfel ca rezultatele activității lor să fie apreciate și resimțite benefic de fiecare cetățean al Republicii Moldova. Mi-am exprimat convingerea că de capacitatea noului Guvern în frunte cu Maia Sandu depinde cît de funcțional va fi acesta. I-am îndemnat pe noii miniștri să meargă la compromis, să respecte Constituția, să apere suveranitatea, independența şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, precum și să-și onoreze angajamentele asumate în fața cetățenilor.

Totodată, m-am adresat celor care au fost la guvernare pînă în prezent, să asigure trecerea pașnică a puterii în Republica Moldova pentru a nu ajunge la destabilizare în țara noastră.

Moldova are viitor“, a declarat Președintele Republicii Moldova, Igor DODON.

Citeste si   Maricel POPA, acuzații GRAVE la adresa lui Costel ALEXE. M.P: ”Ca DEPUTAT, nu a făcut nimic pentru IEȘENI, iar ca MINISTRU, nici atât”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ