Share

În plină stare de urgență în comuna Valea Lupului, respectarea legii pare a fi facultativă pentru membrii partidului USR. Pe proprietatea lui Cătălin Vătămănelu a fost organizat un eveniment privat la care erau participat mai multe persoane invitate de membrul USR.

Liviu Dulgheru, Președintele PNL Valea Lupului a semnalat abaterea petrecută pe data de 19.03.2020 și a explicat natura evenimentului!

”Domnul Vătămănelu are o rulotă autorizată cu care merge pe la diferite evenimente, târguri, zile ale comunelor. În poza respectivă rulota este în curtea dumnealui și deseori pe pagina sa personală de Facebook îndeamnă vecinii să vină la o clătită, la un pahar de suc, la o socializare.

Acum ceva timp pe pagina sa de Facebook a avut o postare cu privire la o reuniune asemănătoare și în care oamenii l-au numit inconștient având în vedere situația din țară. Conform legii știm cu toții că nu sunt permise astfel de evenimente. În urma nemulțumirii oamenilor, postarea a fost ștearsă.

În poza respectivă se poate vedea că sunt oamenii strânsi împreună cu copii în curtea domnului Vătămănelu. Având în vedere că legea nu permite nu înțeleg această manifestare. Dumnealui a precizat că este un eveniment privat, dar dacă era un eveniment privat nu deschidea porțile, nu punea în funcțiune rulota respectivă. Din punctul meu de vedere și nunta, botezul, cumătria sunt toate evenimente private care la fel au fost restricționate. Cei prezenți la eveniment au fost foarte deranjați și au încercat să explice pe rețelele de socializare că a fost doar un eveniment privat. Pozele le-am primit de la un vecin care era deranjat de ceea ce s-a întâmplat și care întâmpină destul de des o astfel de situație cu domnul Vătămănelu.

Ideea centrală era că în plină criză de pandemie, în care există oameni care fac eforturi să stea acasă, dumnealui face astfel de acțiuni din care putem deduce o inconștiență totală.
Cei de la USR spun despre ei că sunt Apărătorii Dreptății și că respectă legea, dar acest lucru nu se poate observa și în cazul domnului Vătămănelu. Ei fac acuzații dar nu rezolvă nimic. Nu este momentul de politică si nu am putut să nu sancționez un asemenea derapaj”, adeclarat Liviu DULGHERU.

Citeste si   Ce se întâmplă cu PACIENȚII non-COVID în vremea PANDEMIEI: ”Și noi avem NEVOIE de AJUTOR din parte MEDICILOR”

Liviu DULGHERU: ”Ce face dl Vatămănelul pe timp de pandemie și stare de urgență? PUNE ÎN PERICOL OAMENII și ÎNCALCĂ LEGEA!!!”

”Nu e timp pentru politică, ci pentru unitate și responsabilitate, dar astfel de comportamente trebuie sancționate drastic și imediat!

Starea de urgență a stabilit clar: NU AI VOIE SĂ STAI LA POVEȘTI ÎN CAFENELE/RESTAURANTE/ACTIVITĂȚI STREET FOOD!!!
Ce face dl Vatămănelul pe timp de pandemie și stare de urgență? PUNE ÎN PERICOL OAMENII și ÎNCALCĂ LEGEA!!!

Oameni buni, imaginile au fost făcute în această seară! E revoltător să vezi cum atâția oameni fac eforturi să stea izolați, să fie responsabili și să respecte recomandările autoritățile, iar unul dintre cei care spune sus și tare că vrea să fie primar al comunei Valea Lupului- adică VĂTĂMĂNELUL- #ÎncalcalegeaCONȘTIENT de dragul BANILOR!

Viața nu are preț! România e în stare de urgență, nu în vacanță! Dacă noi, cei care azi sunt in Consiliul Local Valea Lupului și care afirmă că vor să își asume și mai mult responsabilitatea de a avea grijă de destinele oamenilor încalcă legea, ce să mai înțeleagă cetățenii???

Să vă fie rușine!!! Vom anunța și autoritățile pentru că nu ne permitem să ne batem joc de viața oamenilor!” a mai scris pe o rețea de socializare Liviu Dulgheru, Președinte PNL Valea Lupului.

Citeste si   EXPOZIȚIE de creaţie artistică FOTOGRAFICĂ “Tinerețe fără bătrânețe. Delta – Tărâm de poveste” la Iulius Mall IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI