În urma viscolului din noaptea trecută care a afectat județul Iași există în acest moment mai multe tronsoane de drum judetean pe care se circula în condiții dificile, cu restricție pe un singur sens:

DJ 281C Blăgești-Coasta Măgurii
DJ 208L Pașcani-Miroslovești
DJ 281 Sirețel-Sticlăria
DJ 208G Kogălniceni-Oboroceni-Movileni
DJ 282D Podu Iloaiei-Românești
DJ 281 Cotnari-Hodora-Belcești
DJ 282D Popești-Mădârjac
DJ 282E Mădârjac-Bojila-Țibana
DJ 281B Plugari-Borosoaia
DJ 282F Vlădeni-Andrieșeni
DJ 2444F Moșna-Grozești
DJ 244G DN 28-Cozmești


Se acționează în continuare pentru lărgirea suprafeței carosabile și înlăturarea stratului de zăpadă cu 4 autofreze, 15 autocamioane de tip lamă cu sărăriță, 4 autogredere și 1 încărcător frontal deservite 37 de persoane.


Rugăm ieșenii care doresc să tranziteze aceste trasee de drumuri județene să se informeze înainte la Comandamentul de Urgență al DJADP Iași (0232.255.961) pentru a afla situația actuală a acestora. – 
Consiliul Judeţean Iaşi


Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

Citeste si   Primăria MIROSLOVEȘTI continuă seria INVESTIȚIILOR în localitate! Sunt vizate DRUMURILE și GAZELE naturale
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ