Share

Conform Hotărârii nr. 47 din data de 05.10.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10 zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8 a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.

Citeste si   Sancțiuni în valoare de aproape 300.000 aplicate de polițiști pentru NERESPECTAREA regimului legal de viteză

Se exceptează de la măsura carantinei persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, dacă rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.

Lista intră în vigoare de la data de 07.10.2020, ora 0:00.

Citeste si   O profesoară de matematică din SUCEAVA s-a aruncat de la balcon

În ceea ce privește „Aeroportul Ștefan cel Mare” din Suceava, ne raportăm doar la Regatul Unit și Belgia

„Persoanele care sosesc în România din zonele cu risc se instituie carantina pentru 14 zile, pot ieși din carantină a 10-a zi dacă efectuează un test în a 8-a zi de carantină și testul trebuie să fie negativ. Dacă persoana respectivă stă pentru mai puțin de 3 zile, prezintă testul negativ efectuat cu cel mult 48 ore înaintea intrării în țară.

În ceea ce privește „Aeroportul Ștefan cel Mare” din Suceava, ne raportăm doar la Regatul Unit și Belgia. Pentru cursele de Blue Air la Belgia și pentru Wizz Air la Regatul Unit”, a declarat Adriana Raia, inspector marketing Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 6203 de persoane declarate VINDECATE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ