Share

Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au organizat și realizat două operațiuni de prindere în flagrant delict a unor persoane care ar fi încercat să vândă pastile ecstasy.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiilor Iași și Bârlad, doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, bănuiți de trafic droguri de mare risc.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

În urma celor două acțiuni, polițiștii au ridicat 135 de pastile ecstasy, ce ar fi urmat să fie comercializate la diverse evenimente organizate în municipiile menționate.

Cei doi tineri au fost conduși la audieri, iar față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 12 iulie, să fie prezentați Tribunalului Vaslui.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași, iar la activități au participat și jandarmi din Iași


Share

LĂSAȚI UN MESAJ