Share

În municipiul Vatra Dornei se vor construi trei blocuri de locuințe sociale. Acestea vor fi situate pe strada Miriștei.

Fiecare bloc va avea 2 scări, iar fiecare scară va dispune de 15 apartamente

În total este vorba de realizarea a 90 de apartamente cu două camere de care vor beneficia persoanele care aplică pentru o locuință socială. Deși se va construi un număr mare de apartamente, cererea de locuințe sociale tot nu va fi acoperită în proporție de 100%.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ a țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost confirmate 114.648 de  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Valoarea estimată a proiectului este de 295.000,00 de lei fără TVA, conform devizului general al investiției și a bugetului proiectului.

Licitația pentru realizarea proiectului a fost câștigată de SC ARTDOM CONCEPT SRL, iar blocurile urmează să fie construite cât mai curând.

Noile apartamente vor dispune de toate utilitățile necesare

Contactată de reporterii ziarului ”Bună Dimineața SuceavaIanovici Gheorghița, consilier în cadrul Serviciului „Dezvoltare Locală și Management-ul Proiectelor” din Vatra Dornei a declarat:

Este vorba despre construcția a trei blocuri de locuințe sociale pe strada Miriștei. Vor fi apartamente de două camere, trei blocuri cu câte două scări fiecare. Sunt blocuri sociale, vor fi apartamente sociale.

La nivelul biroului nostru intern de Asistență Socială sunt foarte multe cereri de locuințe sociale care nici prin acest proiect nu vor fi acoperite 100%. Noi mai avem un proiect selectat și prin legea locuinței, legea 114, vor fi construite încă două blocuri de locuințe sociale pe strada Mălinilor. Cererea de locuințe sociale este foarte mare la nivelul municipiului Vatra Dornei


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ