Share

Protest pe drumul european Iaşi-Roman, pentru amplasarea unor pasarele pietonale într-o zonă în care au loc accidente rutiere

Mii de persoane au protestat în localitatea Valea Lupului din judeţul Iaşi, cerând autorităţilor amplasarea unor pasarele pietonale pe drumul european care face legătura între Iaşi şi Roman, întrucât în zonă au loc frecvent accidente rutiere.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Oamenii s-au adunat în jurul orei 16.00 în zona unei treceri de pietoni aflată la ieşirea din localitatea Valea Lupului.

Protestatarii, în număr foarte mare, s-au arătat nemulţumiţi că primăria din Valea Lupului, dar şi autorităţile juţene ieşene ignoră cererile localnicilor privind ridicarea unor pasarele pietonale peste drumul european dintre Iaşi şi Roman. Manifestanţii au avut pancarte pe care scrie “Vrem pasarele” şi “Viaţa are prioritate”.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

Nu s-au înregistrat incidente, reprezentanții jandarmeriei fiind prezenți.

“Am tot cerut să se facă aceste pasarele, dar ne tot plimbă dintr-o parte în alta. De promisiuni suntem sătui. Din păcate autorităţile sunt luate prin surprindere de fiecare dată când se întâmplă ceva rău. Nu putem trăi cu frica în sân că o nenorocire ni se poate întâmpla nouă sau cuiva drag” a spus Cristian Nistor, unul dintre iniţiatorii protestului.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ