Share

Emil Boc a castigat primul sau mandat in 2004. Au urmat alte trei victorii, in 2008, 2012 si 2016, iar sambata, 27 septembrie, un nou succes.

Potrivit primului exit poll, Emil Boc a strans 51.52 %. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat 38.64 % dintre clujeni. Este vorba despre rezultate partiale.

Citeste si   Raed Arafat, anunț despre depășirea ratei de infectare în aproape 370 de localități. Unde se refuză  carantinarea pentru a reduce cazurile de COVID-19

“Am votat cu acea echipa care are viziunea si proiectele necesare sa mentina Clujul pe primul loc, sa aduca investitii si locuri de munca bine platite, am votat cu acea echipa capabila sa uneasca si nu sa dezbine, care mentine Clujul in Liga Campionilor in materie de inovare, care modernizeaza Clujul in toate domeniile prin cresterea calitatii vietii prin educatie, sanatate, infrastructura. Acest oras este puternic datorita oamenilor lui si am votat cu acea echipa care stie sa puna in valoare oamenii si resursele”, a declarat Emil Boc, la iesirea de la sectia vot.

Citeste si   Florin Cîțu acuză PSD de minciună și manipulare când cere guvernului să prezinte bugetul de anul viitor

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ