Share

Rând pe rând, instanțele au validat alegerile din sectoarele bucureștene, mai puțin în ceea ce privește Sectorul 1 al Capitalei. Aici, cele două tabere s-au acuzat reciproc de fraudare rezultatelor în cazul scrutinului din 27 septembrie.

Judecătorii au decis că vor să îi vadă în persoană pe cei implicați. Este vorba despre Dan Tudorache, care a candidat pentru cel de-a ldoilea mandat la Sectorul 1, considerat unul dintre cele mai bogate sectoare ale Capitalei, și Clotilde Armand, câștigatoarea scrutinului, potrivit BEC.

Citeste si   Legea prin care data alegerilor e stabilită de Parlament, și nu de Guvern, întoarsă de președintele Klaus Iohannis

Până la termenul de astăzi cele două tabere au avut timp să strângă dovezi în acest caz. Rămâne de văzut ce decizie se va lua.

Vă reamintim că potrivit rezultatelor BEC, Clotilde Armand (Alianţa USR PLUS) a câștigat Primăria Sectorului 1, cu un scor de 40,95% în fața principalului său contracadidat, Dan Tudorache (PSD), care a obținut 39,82% din voturile bucureșetenilor. 

Citeste si   Marcel Ciolacu: "Este nevoie rapid de un pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm"

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ