Share

 

Activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3 a fost suspendată miercuri după-amiază, după anunțul infectării cu noul coronavirus a primarului Robert Negoiță. 

„În această după-amiază, activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3, din Calea Dudeşti nr. 191, a fost suspendată. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vom reveni în curând cu mai multe detalii”, a anunțat Primăria Sectorului 3.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Robert Negoiță a anunțat miercuri că „în cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare”.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Negoiță a făcut și un apel „către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, într-un mesaj pe contul său de Facebook.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ