Eveniment “Mai Magic”

Robert, un băiețel de 4 ani bolnav de tetrapareză spastică, are nevoie de terapie pentru a supraviețui.

O echipă de masteranzi din cadrul  Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, secția Marketing își pun cunoștințele în practică și organizează un eveniment caritabil pentru  a-l ajuta pe Robert, un băiețel de 4 ani bolnav de tetrapareză spastică, care are nevoie de terapie la o clinică din Barcelona.

Astfel, banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi donați către Asociația “Aripi pentru Robert”, oferindu-i acestuia o șansă la viață. La eveniment va participa îndrăgita artistă Paula Seling, unde  va crea alături de band-ul ei o atmosferă deosebită și va oferi publicului o experiență muzicală completă!  Paula Seling va cânta LIVE la Teatrul Luceafărul, miercuri, 22 mai, începand cu orele 18.30. 

Povestea din spatele evenimentului care va oferi speranță la viață pentru un copil de numai patru ani care suferă de o boală rară depășește emoțiile!

 Pe scurt, vom prezenta cazul pentru care un grup de tineri inimoși vor face eforturi pentru a aduce speranță și bucurie în familia lui Robert.

”Atunci când eram mai mici, părinții noștri ne spuneau că avem câte un îngeraș care să aibă grijă de noi. Toți copiii primesc câte unul la naștere, dar uneori este nevoie de ajutorul mai multor mâini și aripi.

Vă facem cunoștință cu Robert. Un băiețel care la 6 luni a primit diagnosticul de Tetrapareza spastică. La cei 3 anișori, când ar trebui să alerge și să se joace, el încă nu poate merge și are dificultăți în a-și folosi mâinile. Singura șansă pentru Robert ca să poată avea o viață normală sunt centrele de recuperare unde poate face diverse terapii.

Noi (echipa de masteranzi din cadrul FEEA) am decis să fim îngerii lui Robert, astfel încât acesta a devenit scopul nostru. Pe 14 mai este ziua lui, iar noi dorim să îi facem un cadou, să punem o pană în aripile pe care el trebuie să le prindă și să cunoască viața ca noi, ceilalți. Credem cu tărie că atunci când suntem toți pentru unul, lucruri magice se pot întâmpla.”

Pe scurt, acesta este motivația grupului care vor să transforme boala lui Robert într-o șansă la viață și să arate că îngerii într-adevăr există! Primul pas este făcut, însă următorii păși depind de noi toți.

Biletul la evenimentul caritabil poate fi achiziționat din locația  Cafeneaua Noastră. Prețul biletului variază între 40 lei și 50 lei în funcție de locul  ocupat  în sală.

BILETE pe iabilet.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ