Share

”Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever”

Rocanotherworld 2020 va avea loc în perioada 24-28 iunie și se va desfășura la The Secret, Ciric.

De la an la an, spiritul #BeForOthers crește prin public, iar în ultima vreme a cuprins acea energie colectivă a tuturor inimilor ce au bătut timp de 4 ediții la unison.
Anul acesta mergem mai departe și ne alăturăm artiștilor care ne-au susținut preț de 4 ediții necondiționat, voluntar și cu un entuziasm molipsitor.

A venit momentul să contribuim fiecare dintre noi, așa cum știm să o facem mai bine și mai frumos. Prin urmare, biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului să ne încânte spiritele.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,43 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Program:

  • ZIUA 1: Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
  • ZIUA 2: Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, byron
  • ZIUA 3: Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu’
  • Ziua 4: Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Mr. Jurjak, Luna Amara
  • Ziua 5: Duminică, 28 iunie: om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks
Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Perioada pe care am traversat-o cu toții în ultimele luni ne-a ridicat o sumedenie de gânduri și idei, a activat dorința de a ne implica și de a face o schimbare binevenită în viețile celor care au cea mai mare nevoie de ea. Indiferent de cât de mare sau mică poate fi această implicare, ceea ce contează este importanța solidarității și a sprijinului pe care îl putem oferi celor din jur.

Festivalul își continuă tradiția caritabilă de a ajuta familiile nevoiașe

Cauza din acest an este ajutorarea persoanelor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, precum și produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Concertele vor respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita de 500, și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ