Rock`n Iași Open Air 2019 pe Pârtia din Copou sau la Casa de Cultură a Studenților?

Festivalul Rock`n Iași Open Air 2019 devenit deja tradiție este în plină discuție dacă anul acesta, pentru al IV-lea an consecutiv, evenimentul se va desfășura pe Pârtia de Scki din Copou Iași sau va avea o nouă locație la Casa de Cultură a Studenților Iași. Evenimentul va avea loc la Iași în perioada 17 – 19 mai 2019.

Organizatorii transmit că ediția de anul acesta, cea de a XVI-a, depinde enorm de bugetul alocat evenimentului 

Istoria ROCK’N’IASI a început în vara anului 2007, când au urcat pe scena festivalului 40 de trupe din România și Europa. De atunci, în fiecare an peste 100000 de iubitori de rock așteaptă luna mai pentru a veni pe Pârtia din Copou și pentru a asculta rock-ul adevărat.

Citeste si   Colegiul Tehnic ”Mihail Sturdza” IAȘI este partener într-un proiect ERASMUS KA2

Pentru ediția de anul acesta, vor încânta publicul prezent la spectacol trupe de rock din Germania, Austria, Rusia

Organizatorii festivalului transmit în premieră pentru iubitorii de muzică rock că vor fi și alți invitați surpriză. Din trupele care vor urca pe scena live menționăm: HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), Austrian post black metal, BUCOVINA (Iași), ELECTRIC MOON (Germania), FALLCIE (Rusia), Female fronted nu-metal band from Rusia și OUTSTORM (Iași).

Citeste si   PERCHEZIȚII într-un DOSAR penal de ȘANTAJ

Deocamdată pentru această ediție încă nu s-a aprobat bugetul, nu s-a aprobat încă nimic. O parte din buget este aprobat de către Primăria Municipiului Iași și de către Casa de Cultură a Studenților. Deocamdată nu am anunțat toți artiștii, deoarece depindem foarte multede bugetul pe care o să-l avem și vom decide dacă vom face această ediție la CCS sau la Pârtia de Scki. Ne dorim să-l facem tot la Pârtia de scki. Anul acesta vor veni cam în jur de 1000 de participanți pe seară, fiind și un festival open air. Cei mai mulți participanți au fost în jur de 2000 de spectatori. El nu este un festival comercial și am încercat din sponsorizări și finanțări să realizăm acest festival”,  declară organizatorii festivalului.

Citeste si   Primăria CEPLENIȚA a achiziționat 20 de TABLETE pentru elevii din anii TERMINALI din LOCALITATE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ