Mai mulți români care trebuiau să se întoarcă în țară, luni, din Roma, nu au putut zbura deoarece cursa Ryanair a fost anulată din cauza vremii nefavorabile.

După ce le-a oferit cazare o noapte și i-a reprogramat în zboruri chiar și peste trei zile, compania aeriană i-a lăsat să suporte singuri restul cazării în capitala italiană.

Ioana, soția unuia dintre pasagerii care trebuia să se afle în avionul care nu a putut decola, a povestit pentru Libertatea că soțul ei a trebuit să-și găsească singur cazare pentru următoarele două nopți și să și-o plătească din buzunar deoarece a fost programat să urce într-un avion care decolează spre București pe 1 martie.

”A primit cazare din partea companiei aseară, dar acum trebuie să își caute cazare din banii lui încă două zile. A fost programat să zboare înapoi pe 1 martie”, a declarat unul dintre pasageri.

Zborul care a fost anulat trebuia să decoleze de pe Aeroportul Ciampino din Roma la ora 06.40 dimineața. După ce aeronava nu a putut fi degivrată corespunzător din cauza ninsorii, compania aeriană a decis mai întâi să amâne zborul și apoi în jurul orei 15.00 să-l anuleze și să le ofere pasagerilor bilete în alte zboruri, scrie libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ