Share

Mai mulți români care trebuiau să se întoarcă în țară, luni, din Roma, nu au putut zbura deoarece cursa Ryanair a fost anulată din cauza vremii nefavorabile.

După ce le-a oferit cazare o noapte și i-a reprogramat în zboruri chiar și peste trei zile, compania aeriană i-a lăsat să suporte singuri restul cazării în capitala italiană.

Citeste si   Un conflict INVENTAT poate duce la PIERDEREA unei finanțări de 10,8 MILIOANE lei pentru Liceul din Miroslava

Ioana, soția unuia dintre pasagerii care trebuia să se afle în avionul care nu a putut decola, a povestit pentru Libertatea că soțul ei a trebuit să-și găsească singur cazare pentru următoarele două nopți și să și-o plătească din buzunar deoarece a fost programat să urce într-un avion care decolează spre București pe 1 martie.

”A primit cazare din partea companiei aseară, dar acum trebuie să își caute cazare din banii lui încă două zile. A fost programat să zboare înapoi pe 1 martie”, a declarat unul dintre pasageri.

Zborul care a fost anulat trebuia să decoleze de pe Aeroportul Ciampino din Roma la ora 06.40 dimineața. După ce aeronava nu a putut fi degivrată corespunzător din cauza ninsorii, compania aeriană a decis mai întâi să amâne zborul și apoi în jurul orei 15.00 să-l anuleze și să le ofere pasagerilor bilete în alte zboruri, scrie libertatea.ro

Citeste si   S-a stabilit data ALEGERILOR locale pe 27 septembrie! Parlamentarii IEȘENI au făcut declarații

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ