Share

Traiul în comun, în blocurile multe dintre ele comuniste, le-ar putea goli conturile şi chiar băga în datorii pe cetăţenii care stau în apartamente.

Asta pentru că, în noul proiect de Lege a asociaţiilor de proprietari, care este în dezbatere publică în acest moment, publicat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, sunt o mulţime de atenţionări şi avertismente cu privire la posibile amenzi.

Dacă îți închizi balconul, dacă pui flori pe holul blocului dacă vopsești scara blocului riști să primești o amendă usturatoare, scrie romaniaa.ro

Locatarii care decorează din proprie inițiativă scara bocului sunt buni de plată. Noul proiect de lege, inițiat de Ministerul Dezvoltării, prevede amenzi de până la 10.000 de lei pentru orice modificare a ”aspectului proprietății comune”.

În această categorie de infracțiuni intră si închiderea balconului cu geamuri.

”Amenda s-ar aplica doar dacă proprietarul nu ar executa lucrările de întreținere (…) dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalți proprietari”, se arată în proiectul de lege.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ