Share

Un grup de femei cu suflet din Irlanda s-a implicat în promovarea campaniei umanitare inițiată la Iași de către preotul Dan Damaschin. Scopul campaniei vizează obținerea unui sprijin pentru cei 4000 de copii defavorizați din IAȘI. În urma eforturilor depuse acestea au reușit să grupeze 125 de voluntari dorinci să ajute.

Citeste si   Președintele PSD Iași: "Ministrul drujbar căpușează până și investițiile în rețelele de gaz"

„În urma unui telefon în data de 27 martie am fost informat că mai multe doamne inimoase din Irlanda au reușit să se mobilzeze și să formeze un grup mai mare de voluntari pentru a ajuta 125 de copii care sunt înscriși în campania Grăuntele de Lumină. Am fost plăcut suprins la primirea acestei vești. În continuare ținem să ne atingem obiectivul inițial, acela de a ajuta un număr de 4.000 de copii cu situație precară din Iași. Am vrea în primul rând să-i mulțumim doamnei Alice Cătălina, cea care a venit cu inițiativa în cadrul grupurilor de români din Irlanda” a declarat pr. Dan Damschin, coordonatorul campaniei și președinte al Asociației „Glasul Vieții”.

Citeste si   Șefa UPU-SMURD IAȘI, Diana CIMPOEȘU despre LEGEA carantinării și IZOLĂRII: ”Unii cetățeni ROMÂNI respectă LEGEA doar când există MĂSURI coercitive”

Până la momentul actual, au fost ajutați aproximativ 1.700 de copiii


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ