Urmează Black Friday dar şi Crăciunul

Bugetul mediu pe care îl alocăm pentru diferite produse în perioada de Black Friday sau de Crăciun este de puţin peste 2.700 lei. Aproape jumătate din această sumă va fi cheltuită pentru diferite cadouri. Dar acum să vedem care sunt produsele cele mai căutate.

Primele în top sunt produsele din Gama IT, adică, laptopuri, telefoane şi tablete, pe care românii sunt dispuşi să dea în medie aproape 1500 de lei. Pentru televizoare sau diferite aparate audio-video sau foto, suma este cu aproximativ 100 de lei mai mică.

Citeste si   Bilanț OFICIAL: 122 de DECESE cauzate de INFECȚIA cu coronavirus, în România

Vacanțele și călătoriile reprezintă cea de a doua categorie importantă pentru care românii sunt dispuși să cheltuiască în medie 1.460 lei în perioada următoare. Urmează produsele din categoria Auto-Moto, cele din Home&Deco, dar și articolele de vestimentație. Nici jucăriile și produsele destinate copiilor sau bebelușilor nu sunt 22:10:27neglijate

La fel de interesant este faptul că cei care vor să cumpere doar de pe internet intenționează, de fapt, să dea mai mult pentru un produs decât cei care aleg doar clasicele magazine. De asemenea, cei care au declarat că sunt interesați doar de vânzările de Black Friday, intenționează să cheltuiască mai mult pentru un anumit produs, comparativ cu cei care așteaptă exclusiv reducerile de Crăciun.

Citeste si   Fundația ”Antibiotice Știință și Suflet” are în grijă 25 de foști ANGAJAȚI ai companiei ANTIBIOTICE