Share

În urma unui articol apărut în presa locală ieșeană în care se prezenta faptul că Romeo VATRĂ va fi viitorul director general al Aeroportului Internațional Iași, acesta a reacționat pe contul personal de Facebook.
Romeo VATRĂ susține că a aflat întâmplător de această nominalizare și că în urma acestor afirmații a purtat o discuție exploratorie pe acest subiect și în cadrul PNL.

”Interesant este că am aflat prima dată de o eventuală nominalizare a mea pentru a ocupă funcția de director la Aeroport, în mod întâmplător, din surse de la USR. Apoi, într-adevăr, am purtat o discuție exploratorie pe acest subiect și în cadrul PNL. Poziția mea a fost fără echivoc. Nu mi-am propus să fac politică pentru a deveni director într-o instituție sau companie publică.

Planul meu de carieră politică este axat în acest mandat pe continuarea activității la Consiliul Județean în calitatea de consilier județean sau cea executivă de vicepreședinte, colegii mei din BPJ vor stabili unde au nevoie de mine. Omul potrivit, la locul potrivit.

La Aeroport, PSD a pus director un politician lipsit de experiență managerială, iar rezultatele proaste au fost recunoscute chiar de cei care l-au pus. Eu chiar dacă știu ce înseamnă să conduc o firma, cunosc bine problematica aeroportului, totuși, nu mă consider a fi potrivit pentru o asemenea poziție, care, în cazul vacantării ei, trebuie ocupată în urmă unui concurs organizat că la carte.

Am împărtășit aceste gânduri pentru a elimina orice confuzie cu privire la informațiile apărute astăzi în presă locală, ce pot lasă loc de interpretări, deși am fost la fel de categoric în dialogul cu reporterul”, a declarat Romeo VATRĂ pe contul personal de Facebook.


Share
Citeste si   Primarul comunei MIROSLAVA, Dan NIȚĂ a depus JURĂMÂNTUL pentru mandatul 2020-2024
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ