Share

“PSD Iași a aplicat politica de a găsi țapi ispășitori sau de a inventa false probleme”

Pentru lucrările de reabilitare a drumului DJ282, în cadrul proiectului Axa rutieră strategică Iași – Suceava, nu există nicio decizie de a bloca lucrările pe raza comunei Rediu.

“Afirmațiile președintelui Consiliului Județean făcute recent la o emisiune a unei televiziuni locale sunt iresponsabile, minciuni aruncate în spațiul public cu scopul de a dezinforma și manipula într-un joc politic ieftin.

Dreptul locuitorilor și al ONG-urilor din comuna Rediu de a apăra copacii seculari din pădurea Mârzești nu poate fi contestat și nu trebuie speculat în scop electoral. Consiliul Județean are obligația de a trata cu responsabilitate această problemă și să găsească soluții pentru a definitiva cât mai repede această lucrare, ținând cont că pe o mare parte din drum s-au efectuat lucrări de frezat și se circulă în condiții dificile. 

“Timp de patru ani, PSD Iași a aplicat politica de a găsi țapi ispășitori sau de a inventa false probleme, cu scopul de a devia atenția de la gravele deficiențe de management de la vârful Consiliului Județean. Spitalul mobil, Parcul industrial de la Lețcani, TransAgropolis, Aeroportul Iași, Complexul Expozițional Moldova și drumurile județene, iată doar câteva exemple din lungul șir de nereușite ale celor care fac figurație la conducerea Consiliului Județean Iasi”, a declarat Romeo VATRA, Consilier Județean, lider de grup.


Share
Citeste si   Românii din mai multe țări vor trebui să prezinte declarație pe propria răspundere când merg la vot. Peste 300 de secții în plus față de 2016

LĂSAȚI UN MESAJ