Share

 

„Nu trebuie să alarmăm populaţia şi să transmitem informaţii false în ceea ce priveşte transmiterea virusului prin intermediul alimentelor, cu atât mai mult prin intermediul pâinii, un produs prezent pe masa oricărui român. Toate produsele de panificaţie se fabrică cu respectarea tuturor regulilor de siguranţă alimentară, iar la comercializarea produselor de panificaţie ambalate sau neambalate se aplică măsuri suplimentare la locurile de vânzare, în sensul că vânzarea se realizează cu respectarea regulilor de igienă impuse”, a precizat Aurel Popescu pentru Agerpres.

Citeste si   Tradiționalul târg de Crăciun din Nurnberg, ANULAT din cauza epidemiei de coronavirus

Este a treia reacție la studiul apărut în spațiul public potrivit căruia virusul SARS-CoV-2 s-ar putea transmite prin consumul de pâine neambalată.

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ