ideall.ro

Un teribil accident rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada București – Ploiești

Un teribil accident rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada București – Ploiești, în sensul de mers spre Capitală. În carambol au fost implicate mai multe mașini, inclusiv cea a lui Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box.

O persoană a murit și alte șase, printre care și trei minori, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul violent a avut loc după ce un şofer care circulă cu viteză a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei, a anunțat stirileprotv.ro. Cei aflaţi în mașină au coborât din vehicul, dar a urmat un întreg carambol, în care a fost implicat şi fostul președinte al federației române de box – Rudel Obreja. Ciocnirea în lanţ a fost provocată de o altă maşină, condusă de o femeie, şi care a intrat în maşinile deja oprite, anunță Libertatea.

O persoană a murit și alte șase, printre care și trei minori, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul violent a avut loc după ce un şofer care circulă cu viteză a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei, a anunțat stirileprotv.ro. Cei aflaţi în mașină au coborât din vehicul, dar a urmat un întreg carambol, în care a fost implicat şi fostul președinte al federației române de box – Rudel Obreja. Ciocnirea în lanţ a fost provocată de o altă maşină, condusă de o femeie, şi care a intrat în maşinile deja oprite. „Ne întorceam de la munte cu familia şi la un moment dat era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului.

sensodays.ro

Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie”, a spus Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box. A scăpat după primul impact, dar al doilea i-a fost fatal. Femeia care scăpase din primul accident, a fost omorâtă pe loc după al doilea impact. Trei copii care se aflaseră cu ea în vehicul au fost răniţi. Alte trei persoane din automobilul care a intrat în maşinile oprite, au fost rănite la rândul lor. Fostul boxer era cu soţia şi cei doi copii, dar niciunul dintre ei nu a fost rănit.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ