Share

Mai mulți locuitori din Siberia îmbrăcați sumar doar în costume de baie și cu căciuli de Moș Crăciun au făcut jogging și apoi s-au îmbăiat în apele reci ca gheața ale lacului Baikal. Prin această inițiativă temerarii au dorit să încurajeze adoptarea unui stil de viață sănătos, informează Reuters.

Zeci de alergători ruși au înfruntat frigul îmbrăcați doar în costume de baie, cu căciuli de Moș Crăciun, eșarfe din beteală, bărbi albe false și mănuși roșii și au parcurs în ritm vioi circa un kilometru, aceștia fiind salutați cu claxoane de șoferii care treceau cu mașinile pe lângă ei.

Citeste si   #alegeriSUA: Viitorul şef al CIA, posibil fostul consilier pentru securitate naţională Tom Donilon (surse)

Apoi, alergătorii au traversat o potecă înzăpezită către apele reci ca gheața ale lacului Baikal pentru a face o scurtă baie în apropiere de granița cu Mongolia unde temperaturile au scăzut miercuri până la minus 13 grade Celsius.

Unul dintre participanți, Andrei Tesakov, a declarat că s-a bucurat de aceste exerciții fizice care l-au făcut să se simtă mai puternic. ”Simt că m-am umplut de putere când am plonjat în apa Baikalului”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Citeste si   Fotbal: România a urcat pe 37 în clasamentul FIFA şi va fi în urna a doua pentru preliminariile CM 2022

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ