Share

Puiu Mudava, pe numele său adevărat Daniel Stancu, un interlop din România care s-a făcut cunoscut prin concursurile de tras camioane, a fost bătut de bodyguardul lui Mike Tyson.

În paralel, Mudava a reușit să se impună și în lumea interlopă, unde, prin intermediul unei firme de pază, a plasat agenți de ordine la mai multe cluburi și cazinouri, de numele său legându-se și unele lupte de stradă.

Citeste si   CÂȘTIGĂ un super LAPTOP MacBook Air și bucură-te de TARIFE SPECIALE la gaz și electricitate, cu ENEL

Unul dintre ultimele incidente cunoscute publicului larg a avut loc în 2014, când și-a bătut iubita la un club de manele din sectorul 6, după care i-a atacat și pe polițiștii veniți la fața locului.

Tot atunci, în portbagajul mașinii sale au fost găsite și mai multe arme albe, inclusiv două ciocane pentru “îndreptat” oase. Mai puțin cunoscut este însă faptul că puternicul Mudava, care se identifică inclusiv cu „stăpânul mărilor”, furiosul zeu Poseidon din mitologia greacă nu a câștigat chiar toate bătăliile.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

Sportivul ar fi avut un conflict și cu luptătorul Valentin Bordianu, care folosește numele de ring „Pistolaru” și care a devenit celebru, la rândul său, după ce a fost selectat ca și gardă de corp pentru Mike Tyson, cu ocazia ultimei sale vizite în România.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ