Share

Președintelui PNL Iași i s-a urcat deja puterea la cap! 

Pe fondul nominalizării la Ministerul Mediului, deputatului de Iași Costel ALEXE deja i s-a urcat puterea la cap. Cum se întâmplă de obicei în cazul tipologiilor lipsite de caracter și educație, aburii puterii au scos la suprafață și în cazul lui Costel ALEXE, adevărata sa natură.

Într-un moment de excitare maximă, tânărul Alexe a uitat de responsabilitatea și rigoarea funcției pe care ocupă și s-a dedat la un limbaj trivial și neonorant pentru cetățenii și orașul pe care, teoretic ar trebui să îi reprezinte!

Comportamentul manifestat de către astfel de politicieni este unul neonorant pentru Iași și totodată complet nepotrivit indiferent care ar fi gradul de intensitate al implicării acestor personaje în luptele purtate pe perioada campaniei electorale!

Vom reda în continuare comunicatul de presă emis de politicianul ieșean!

Citeste si   Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6

Președintele PNL IAȘI, Costel ALEXE: ALEXE: “Ticăloșilor, opriți-vă!”

Fiecare ședință a guvernului demis, PSD Dăncilă, înseamnă tun după tun dat banului public, o deturnare grosonală a fondurilor statului pe criterii clientelare!

Semnalam încă de săptămâna trecută că Bugetul României a devenit pușculița ”influencerilor” din PSD, și i-am solicitat ferm Viorică Dăncilă să înceteze cu alocarea discreționară a banilor și să clarifice public criteriile și notele de fundamentare care sunt în spatele recomandărilor Comisiei Naționale de Prognoză privind finanțarea proiectelor prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

În sedința din 24 octombrie, Guvernul demis a aprobat fără explicații și priorități încă 105 proiecte spre finanțare prin FDI, o nouă ocazie pentru cei care o controlează și dirijează pe Viorica Dăncilă să își etaleze influența!

Așa cum ne-am obișnuit în cei 3 ani: Iașul nu contează în Guvernele PSD!

Citeste si   Gabriel Mutu: Sectorul 6 e un loc mult mai sigur datorită unui sistem video complex și ultramodern

În prima alocare financiară județulul Iași a primit doar 1 proiect din 116, în a 2 a alocare financiară a primit 10 proiecte din 469 aprobate, iar ieri, din 105 proiecte, doar Comuna Balș a primit o finanțare pentru modernizare drumuri locale.

Sunt uluit de tăcerea și complicatea tuturor liderilor PSD Iași, de la președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, până la parlamentarii obedienți, care stau permanent cu capul plecat în bancă și acceptă umilințele propriului lor Guvern!

Domnule Maricel Popa, domnilor parlamentari PSD de Iași, care sunt prioritățile județului Iași și ale locuitorilor pe care teoretic ar trebui să îi reprezentanți, dar pe care cu nerușinare îi ignorați de 3 ani?

Descongestionarea traficului din Podu Iloaiei oare nu era o prioritate? Miile de șoferi care așteaptă câte 60-90 de minute pentru traversarea celor 6 km nu merită respect? Cozile infernale care se formează zi de zi pe ambele sensuri chiar nu vă determină să luați atitudine față de indolența propriului Guvern?

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Locuitorii din Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Hârlău, orașe sufocate și blocate de traficul de tranzit chiar nu sunt niciodată o prioritate pentru PSD?

Locuitorii din Dagâța, Tansa, Țibănești, Ciortești, Movileni, Gropnița, Rediu, Valea Lupului și multe alte comune ale Iașului, care au drumuri sparte sau de pământ, chiar nu merită niciodată prioritizați de PSD?

Doresc să le transmit un mesaj ferm atât Guvernului PSD, actorii activi, cât și liderilor PSD Iași, cei care sunt complici pasivi și indolenți:

Opriți această ticăloșie! Opriți împărțirea bugetului pe criterii politice, de partizanat, fără a ține cont de prioritățile românilor, de mărimea județelor și de urgențele din teritoriu!


Share
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ