Share

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marţi, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari.

Halep, care miercuri va împlini 26 de ani, a cedat după o oră şi 13 minute de joc.

Românca a început foarte bine meciul şi a făcut break la debut, dar apoi a pierdut următoarele patru ghemuri. Nici intervenţia antrenorului Andrei Pavel nu a reuşit să schimbe ceva în jocul Simonei, care a pierdut primul set cu 2-6.

Kasatkina a început cu dreptul actul secund, Halep a egalat, dar apoi rusoaica nu a mai putut fi oprită, câştigând setul cu 6-1.

Halep a avut probleme la serviciu în acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu şi doar 11% la al doilea (2/18).

Kasatkina (20 ani, 31 WTA) a obţinut prima sa victorie în faţa Simonei, numărul doi mondial, după ce aceasta a învins-o anul trecut în turul al doilea la Miami, cu 6-3, 7-5, şi anul acesta în turul al treilea la Roland Garros, cu 6-0, 7-5.

Halep, semifinalistă anul trecut la Wuhan, va primi pentru participare 14.265 dolari şi 60 de puncte WTA. Pentru Simona a fost primul meci după ce a pierdut în runda inaugurală a turneului US Open, în faţa altei rusoaice, Maria Şarapova, informeaza agerpres.ro

Tot marţi, Sorana Cîrstea a fost întrecută cu 6-3, 6-3 de chinezoaica Qiang Wang.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ