Share

Scandalul in care este implicat preotul Cristian Pomohaci ia amploare. Parintele, acuzat de corupere sexuala, ar fi fost parasit de sotie dupa ce aceasta ar fi simtit ca Pomohaci are alte prioritati.

Potrivit Spynews, se pare ca Ileana Matus, fosta lui sotie, a fost cea care a vrut sa puna capat mariajului, deoarece ar fi simtit ca sotul ei are si alte prioritati si s-ar fi simtit tradata. Desi el s-ar fi impotrivit despartirii, aceasta a mers pe ascuns la judecatoria Sectorului 6 unde a depus cererea de divort si a cerut sa revina la numele de dinainte de casatorie. Totul s-a intanplat in anul 2004. Potrivit aceleiasi surse, divortul s-a pronuntat o luna mai tarziu.

Citeste si   Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

In ciuda faptului ca il suspecta de amantlacuri, Ileana Matus a mai marturisit zilele trecute, presei, ca nu a banuit nicio secunda ca ar fi vorba de barbati sau, si mai rau, de baieti minori.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ