Tudor DUCA a câștigat detașat turul II de alegeri pentru șefia Baroului Iași

Avocații ieşeni  și-au ales noul decan, care va fi la conducerea Baroului în următorii patru ani. Avocatul Tudor Duca a câștigat din turul al II-lea de alegeri șefia Baroului Iași cu un număr de 314 voturi. Contracandidatul său, avocatul Daniel Atasiei a obținut 187 de voturi.

Câștigătorul turului II și implicit noul decan la Baroului Iași a declarat că acestă nouă responsabilitate îl onorează și îl obligă totodată la responsabilitate și corectitudine în profesia pe care o exercită.

Le adresez mulțumiri colegilor mei avocați, care au participat într-un număr impresionant la adunarea de astăzi. Votul exprimat mă onorează și mă obligă la seriozitate și corectitudine pe durata mandatului care va urma. Le promit colegilor mei că le voi rămâne în continuare loial, că voi lucra doar în interesul lor și că voi face tot ce ține de atribuțiile mele pentru a îi ajuta de fiecare dată când îmi vor cere suportul sau când situația o va impune, a declarat av. Tudor Duca, noul decan al Baroului Iasi.

Avocatul Daniel Atasiei a mulțumit celor care l-au votat, i-a urat succes colegului său Tudor Duca.

“Le mulțumesc din inimă celor 187 dintre colegii avocați care au considerat că aș fi potrivit să fiu Decan. Chiar dacă înfrângerea doare, această încredere foarte mare îmi arată că decizia de a candida a fost cea corectă. Să lupți pentru ideile tale merită, indiferent de situație. Trebuie să acceptăm rezultatul și să privim spre viitor. Adunarea Generală a decis ca dl. Tudor Duca să fie Decanul nostru. Îi doresc înțelepciunea de a fructifica în beneficiul Baroului această onoare pe care colegii i-au făcut-o. Pe mai departe, din poziția de Consilier al Baroului, mă voi strădui cât mai mult pentru a aduce beneficii breslei noastre”, a declarat av. Daniel Atasiei.

LĂSAȚI UN MESAJ