Share

Un bărbat de 34 de ani din Australia a ajuns să fie considerat un erou, după ce a sărit în flăcări pentru a putea să îşi salveze cei doi copii, după ce întreaga casă în care locuiau a fost cuprinsă de un incendiu puternic.

Nathan Perry, din localitatea Weranga, în Queensland, Australia, a dat dovadă de un imens curaj atunci când s-a trezit într-o noapte şi a simţit miros de fum, iar mai apoi a realizat că locuinţa sa fusese cuprinsă de flăcări.

Citeste si   Aurescu: România a condamnat arestarea lui Navalnîi, care este inacceptabilă

“Am greşit că am deschis toate uşile, pentru că a intrat aer, iar incendiul a devenit mult mai puternic. Am fugit prin flăcări şi mi-am scos copiii de acolo. Am făcut tot ce am putut”, a povestit Nathan, potrivit metro.co.uk.

Băieţii au fost duşi de urgenţă la spital, acolo unde medicii au constatat că suferiseră arsuri de gradul III şi că aveau corpul acoperit în proporţie de 90% de leziuni.

Citeste si   O nouă ÎNFRÂNGERE pentru POLITEHICA IEȘEANĂ! Rămâne pe ULTIMUL loc după meciul cu GAZ METAN

Din păcate, Blade, fiul cel mare al australianului nu a supravieţuit, pe când celălalt se află într-o comă indusă de medici pentru a se putea vindeca mai repede. La rândul său, Nathan Perry a suferit arsuri serioase la nivelul feţei, dar şi pe mâini sau anumite părţi ale corpului şi urmează în continuare tratamente de specialitate.

Citeste si   VINERI are loc o nouă ȘEDINȚĂ a Consiliului Local IAȘI! Vezi ce subiecte vor fi DISCUTATE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ