Share

Distracție pe gheață la patinoarul Palas Ice

Şi în acest an, în parcul ansamblului s-a deschis principala atracție a iernii, Palas Ice. Cel pentru adulţi şi copii s-a inaugurat deja, iar patinoarul dedicat exclusiv celor mici, unde pot lua și lecţii de la instructori specializaţi, va fi funcţional în curând.

Ți-ai lustruit patinele? Adulţii şi copiii deopotrivă sunt invitaţi la Palas Ice. Mișcările pe gheață pot fi exersate pe o suprafață generoasă, de 1.200 mp, care poate găzdui până la 300 de persoane, iar distracția va ține întregul sezon rece, pentru că patinoarul va fi funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

 Sesiunile de patinaj la Palas Ice sunt posibile de luni până joi, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar vinerea, distracţia se prelungeşte până la ora 23.30. Cine vrea să îşi petreacă ziua de sâmbătă pe gheață, o poate face de la 10 dimineaţa până la ora 23.30. Duminica, patinoarul este deschis în intervalul orar 10.00 – 21.30.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

Pentru o oră şi jumătate de dans pe gheaţă, tariful este același ca anul trecut, de 10 lei pentru copii şi 17 lei pentru adulţi. Dacă ești cu adevărat pasionat și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție abonamente, cu prețuri care pornesc de la 70 de lei. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Palas Ice, cu 14 lei.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

Cel de-al doilea patinoar din ansamblul Palas va fi dedicat exclusiv copiilor şi va fi deschis în curând. Poziţionat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie, Palas Ice Junior va avea o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de până la 12 ani, care pot fi însoţiţi de un adult.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ