Share

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul crimei misterioase de la Fălticeni! Afaceristul UCIS avea pe corp zeci de răni de cuţit și urme de împușcături!

Ies la iveală probe în cazul morţii afaceristului din Fălticeni. Fiica lui, cunoscută cu probleme psihice, ar fi stat în casă lângă trupul neînsufleţit, timp de două zile, până când unchiul ei a făcut descoperirea macabră.

Citeste si   Tătaru: În Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creşte cu 20 de paturi la SJU şi cinci la Rădăuţi

Adolescenta de 17 ani, care are grave probleme psihice, a fugit de acasă atunci când unchiul ei a descoperit crima. Speriată, s-a ascuns în clubul pe care tatăl ei îl avea în oraş.

Ca sa o linisteasca, anchetatorii au sedat-o, apoi au dus-o direct la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Criminaliştii bănuiesc că tot într-un moment de furie, tânăra şi-ar fi atacat părintele.

Citeste si   APIA efectuează PLATA ajutorului de stat în sectorul CREȘTERII ANIMALELOR

Cristina Ciornei – procuror: “A exercitat acte de violenţă repetate, aplicând multiple lovituri tatălui ei, în vârstă de 59 de ani, în zone vitale atât la nivelul corpului, cât şi al capului.”

Surse din interiorul anchetei spun că afaceristul a fost găsit dezbrăcat. Cu fiica lui, nu se poate comunica. Medicii îi vor face o expertiză psihiatrică şi vor încerca să afle ce s-a întâmplat între cei doi.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ