Share

Destin cumplit pentru un tata din Turcia. Barbatul s-a filmat in timp ce se sinucidea, el fiind devastat de faptul ca fiica lui s-a maritat fara sa ii ceara permisiunea.

El a decis sa faca acest gest oribil in timpul unei filmari live pe Facebook. Desi prietenii l-au implorat sa nu faca asta, omul nu a putut fi convins.

”La revedere. Eu va parasesc. Impartasesc cu voi ceea ce urmeaza sa fac, este doar decizia mea si nu vreau ca cei care m-au determinat sa iau aceasta decizie sa vina la inmormantarea mea. In ziua in care fiica mea s-a maritat eu am fost anuntat telefonic, iar apoi am fost chemat la masa. Nimeni nu m-a intrebat daca sunt de acord cu casatoria. Nimeni nu m-a considerat barbat. Doar socrul meu si-a asumat tot. Imi voi  pune capat zilelor cu arma pe care o tin in mana acum”, acestea fiind ultimele cuvinte ale barbatului.

Apoi a numarat pana la trei si s-a impuscat in cap, informeaza dailymail.co.uk

Citeste si   Belarus: Lukaşenko spune că nu este interesat să fie recunoscut ca preşedinte de Occident (AFP)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ