Share

Astăzi(24.09.n.r.) a avut loc inaugurarea locului de joacă pentru copii din Parcul Central Suceava.

La inaugurare a fost prezent primarul Sucevei, Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

Locul de joacă este realizat pe o suprafață de 600 mp din care 400 de mp este suprafață cauciucată

„Este o inaugurare atipică  a acestui loc de joacă având în vedere faptul că cei mai interesați de acest loc sunt copii care din păcate nu sunt prezenți aici deoarece această stare de alertă nu permite acest lucru deși vreau să vă spun că în mai multe orașe din țară inclusiv în municipiul Botoșani s-au deschis locurile de joacă.

Noi am dispus o solicitare la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și având în vedere că din păcate numărul de cazuri de coronavirus a crescut în ultima perioadă am considerat să mai prelungim o perioadă ca să avem o stabilizare în municipiul Suceava și în funcție de acest lucru să luăm o decizie.”, a declarat primarul Sucevei Ion Lungu.

LIVE: Conferință de presă susținută de primarul municipiului SUCEAVA, Ion LUNGU la noul Parc de Joacă

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Primarul Sucevei a mai declarat faptul că este o investiție în conformitate cu contractul de salubrizare pe care Primăria Suceava îl are cu cele două firme și anume SC Diasil Service SRL și SC Ritmic Com SRL.

Locul de joacă este realizat pe o suprafață de 600 mp din care 400 de mp este suprafață cauciucată, are o înălțime de 9 m și este pe trei nivele. Este destinat copiilor între 3 și 15 ani și poate fi folosit simultan de 150 de copii.


Share
Citeste si   Fotbal - Liga I: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo 2-0
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ