Cine a fost Karl Lagerfeld, ”Kaiserul” modei mondiale 

Karl Lagerfeld, care a murit, marți, la vârsta de 85 de ani, a fost numit “Kaiserul” modei mondiale. Unul dintre cei mai reprezentativi designeri din lume, Lagerfeld era recunoscut pentru părul său alb strâns în coadă și ochelarii negri pe care îi purta ori de câte ori era văzut în public.

Omul care a condus Chanel peste 30 de ani a combinat talentul artistic cu flerul în afaceri a transformat celebra casă de modă franceză într-un business de 20 de miliarde de dolari în 2017. Dar brandul lui Lagerfeld a mers dincolo de activitățile sale în afaceri și a fost regăsit în fiecare aspect al vieții sale.

Era instantaneu recunoscut grație cozii sale albe, a ochelarilor întunecați și a cămășilor albe cu guler înalt. Dar la ce altceva să te aștepți de la un bărbat care a declarat că „cineva care poartă pantaloni de jogging a pierdut controlul asupra vieții sale”. „Sunt o etichetă mergătoare”, a declarat el pentru CNN în 2011. „Numele meu este Labelfeld nu Lagerfeld” (n.r. Label înseamnă etichetă în engleză).

LĂSAȚI UN MESAJ