Share

În contextul în care există jocuri de putere, șantaj politic, șpăgi, bani ce dispar din fondurile alocate dezvoltării locale și foarte multe proiecte rămân neterminate, putem afirma cu certitudine faptul că problemele zonei de Nord-Est sunt departe de a-și găsi o finalitate.

Totuși, în plină campanie politică candidații preferă să dezbată anumite subiecte doar într-o manieră umoristică, fără nicio intenție de a rezolva adevăratele probleme ale municipiului Iași.

Citeste si   Monica Anisie, despre metode de combatere a abandonului școlar din România. CARE sunt pașii următori

În data de 16 august, candidata USR-PLUS la primărie, Cosette Chichirău a postat pe pagina sa oficială de facebook un comentariu la adresa actualului primar, Mihai Chirica, pe care îl acuză de lipsa digitalizării din municipiul Iași. Contextul? Dereglarea ceasului din fața primăriei. Dispozitivul prezenta o eroare și afișa faptul că ne aflăm în anul 2087.

Citeste si   Intervenție UROLOGICĂ complexă, în regim de URGENȚĂ, pentru salvarea unei PACIENTE oncologice, diagnosticată cu COVID-19

Candidata USR-PLUS, Cosette Chichirău, a declarat pe pagina sa oficială:

”In Primăria Iași, este anul 2087 😀

In 5 ani, digitalizare ZERO de la Chirica. In următorii 67 de ani, tot digitalizare ZERO ar putea Chirica să facă. Hai sa scăpăm de incompetenți”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ