Share

Serviciul SMURD – Podu Iloaiei în pericol de desființare

Liberlaii sar în  sprijinul serviciului de ambulanță SMURD – Podu Iloaiei. Unul dintre obiectivele și problemele reale din agenda publică în acest moment face referință la situația serviciului de ambulanță SMURD din Podu Iloaiei și la posibilitatea de desființare. S-a prezentat ce s-a întâmplat și ce va urma să se întâmple: SMURD Podu Iloaiei va fi desființat.

„Există certitudinea că mâine va avea loc o ședință de Consiliu Local în care singurul subiect este desființarea serviciului SMURD Podu Iloaiei. Este o ședință ordinară, nu extraordinară. S-a vorbit foarte mult pe acest subiect, noi am deschis acest subiect  încă din luna mai când au apărut primele semne că bugetul pentru această stație SMURD nu este suficient.

Aș putea să vă spun că de când a fost înființată în anul 2008, Epa SMURD Podu Iloaiei a răspuns la peste 4337 de solicitări și în momentul de față are în componență 12 persoane care își desfășoară activitatea pe raza Podul Iloaiei, dar și în locurile învecinate.

În perioada 2015-2017, conform unei situații pe care am primit-o la SMURD Podu Iloaiei au existat 2070 de solicitări dintre care 695 în Podu Iloaiei, e inadmisibil să desființăm tot, până și unitățiile comerciale”, precizează Liderul Consilierilor Locali PNL Ioan Alexa, de la Podu Iloaiei.

Aceste statistici susțin utilitatea serviciului SMURD în continuare și situația de la acest serviciu poate fi valorificată

Nemulțumit, Liderul Consilierilor Locali PNL Ioan Alexa de la Podu Iloaiei și-a pus o întrebare retorică: „Oare serviciul SMURD nu merită banii?”

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

Tot în această ședință, Ioan Alexa a mai declarat că primarul și viceprimarul a prezentat desființarea serviciului SMURD și că primarii nu vin cu sumele necesare, ceea ce este foarte dificil, deoarece se produc neconcordanțe grave.

„Primarul ne spune nouă că nu se desființează serviciul SMURD – Podu Iloaiei, iar presei spune: da, astfel deformează oamenii” a mai declarat Liderul Consilierilor Locali PNL Ioan Alexa, de la Podu Iloaiei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ