Share

Administrația locală a comunei sucevene Cornu Luncii a demarat un proiect ce a avut drept obiectiv construirea unei săli de sport în comună. În acest sens au fost finalizate lucrările de execuție și acum se lucrează la amenajarea exterioară, după care se va face recepția.

Valoarea estimativă a lucrărilor de execuție a fost de aproximativ 5.900.000 lei, iar valoarea lucrărilor de amenajare au ajuns la peste 430.000 lei.

Multe alte proiecte de interes local au fost finalizate

„Lucrările sunt făcute de CNI București, suma este de aproximativ 5.900.000 lei. Lucrările au mers foarte bine, deci un constructor foarte serios, termină cu 4 luni și ceva mai devreme. Săptămâna viitoare se face recepția. Se lucrează deja la amenajarea exterioară.

E o sală de sport cu 180 de locuri în tribună. Cea mai modernă, ca să spunem așa, din județul Suceava. Foarte frumoasă, suntem foarte încântați. Noi avem foarte mulți sportivi și iubitori de sport și de abia așteptăm să inaugurăm și să dăm drumul la sala de sport”, declară primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe FRON.

De asemenea, la nivelul comunei se desfășoară multe alte proiecte ce au în vedere modernizarea infrastructurii educaționale. Multe alte proiecte de interes local au fost finalizate.

„Avem multe proiecte noi. Avem în mare așa tot ce înseamnă asfaltat la toate ulițele, apă și canalizare pentru toate satele și toate ulițele. Avem o sală de sport făcută la o școală la Sasca Mare și în anii viitori vrem să facem și la școala din Băișești și din Brăiești.

Avem dispensarul din Băișești care 90% este făcut, în toamna asta inaugurăm. Avem grădinița de la Băișești care la fel în toamna asta o inaugurăm, 90% sunt făcute lucrările, trebuie să inaugurăm.

Avem școala de la Dumbrava care este gata și pe 14 pot intra copiii în școală. Lucrăm la o grădiniță tot în Dumbrava, pe fonduri europene. Avem alte școli, școala din Brăiești, școala din Băișești, pentru modernizare și creșterea eficienței energetice. Școala din Păiseni trebuie să o demolăm, că este o școală veche și tot cârpită și trebuie să facem o școală nouă cu sală de sport și teren de sport.

Proiecte peste proiecte, avem o echipă foarte bună care își face treaba, avem rezultate foarte bune”, încheie primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe FRON.


Share
Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: „Eu și MUNCESC, merg și la HORĂ, dacă e cazul, dar dumneavoastră pe toate le faceți ÎMPIEDICAT”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ